Bêd & Breakfast in noord Friesland

Rust, ruimte en gezelligheid

Uw gastvrouw en gastheer Klaske en Douwe Wijbenga verwelkomen u in de Jacobshoeve, in Sint Jacobiparochie. Deze voormalige boerderij uit 1650 is een aantal jaren geleden smaakvol verbouwd tot Bed & Breakfast. Er zijn vier kamers met gedeeld sanitair, vier kamers met eigen sanitair en twee appartementen waar we in totaal 25 gasten kunnen ontvangen. 

Rust

Weg van de drukte krijgt u vanzelf oog voor al het mooie dat deze regio te bieden heeft, de vergezichten, de vogels en natuurlijk de Waddenzee. Ook de vriendelijkheid van de mensen zal u goed doen. Als u geniet zijn wij tevreden, we houden dan ook graag rekening met al uw wensen om het verblijf te veraangenamen.

Ruimte

Op loopafstand van de waddenzee, die op de lijst van werelderfgoed staat, in het dorp St. Jacobiparochie ligt de Jacobshoeve. De weidse natuur biedt u volop ruimte om actief te recreëren. Wij hebben voor u volop ideeën om de omgeving lopend of op de fiets te verkennen. Bekend zijn het Wadlopen de Elfstedentocht en het Jabikspaad de start voor de pelgrimstocht naar Santiago de Compostella. 

Gezelligheid

De geborgenheid en het persoonlijke karakter van ons 'Bed & Breakfast' zal u meteen aanspreken. Iedere dag begint al goed met een uitgebreid ontbijt. Voor het avondeten verwijzen we u graag naar een van de vele restaurants in de omgeving. In de avond kunt u neerstrijken in de gemeenschappelijke huiskamer. Op het erf van de hoeve is een theeschenkerij. Dé plek om samen uit de wind van de zon te genieten.